Αντιγράψτε τον σύνδεσμο
Ανοίξτε το βίντεο ή το κανάλι στο YouTube και αντιγράψτε τον δημόσιο σύνδεσμο του.
Από σύνδεσμο σε εικόνα
Επικολλήστε τον σύνδεσμο. Αποθηκεύστε την εικόνα σας.
Ανοίξτε το βίντεο ή το κανάλι στο YouTube και αντιγράψτε τον δημόσιο σύνδεσμο του.
Εκτελέστε το εργαλείο και συγκρίνετε τα διαθέσιμα μεγέθη στις κάρτες αποτελεσμάτων.
Κατεβάστε την επιλεγμένη εικόνα. Ελέγξτε την άδεια πριν την επαναχρησιμοποιήσετε.
Ελέγξτε τα διαθέσιμα μεγέθη μικρογραφιών για ένα δημόσιο βίντεο. Κάντε προεπισκόπηση των πραγματικών αρχείων και αποθηκεύστε κάθε μέγεθος ξεχωριστά.
Ανοίξτε το εργαλείο →Βρείτε τις εικόνες προφίλ που προβάλλονται αυτήν τη στιγμή για ένα δημόσιο κανάλι YouTube, με πραγματικές προεπισκοπήσεις και μεγέθη αρχείων.
Ανοίξτε το εργαλείο →Κάντε προεπισκόπηση και αποθηκεύστε τις εκδόσεις δημόσιων banner που εμφανίζει ένα κανάλι αυτήν τη στιγμή.
Ανοίξτε το εργαλείο →Αντιγράψτε τον σύνδεσμο κοινής χρήσης του βίντεο, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης, τον σύνδεσμο Shorts ή το αναγνωριστικό βίντεο 11 χαρακτήρων και επιλέξτε Λήψη. Οι παράμετροι παρακολούθησης και χρόνου δεν επηρεάζουν την επιλογή εικόνας.
Το εργαλείο ελέγχει τις τυπικές παραλλαγές μικρογραφιών, απορρίπτει αρχεία που λείπουν και διαβάζει τις πραγματικές διαστάσεις της εικόνας. Επιλέξτε μια κάρτα με βάση την προεπισκόπηση και το μετρημένο μέγεθός της και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί Λήψη αυτής της κάρτας.
Υποστηρίζονται μόνο οι δημόσια διαθέσιμες εικόνες. Ιδιωτικό, καταργημένο, περιορισμένο ή μη διαθέσιμο περιεχόμενο ενδέχεται να αποτύχει. Τα αρχεία περιορίζονται στα 5 MB το καθένα. τα αιτήματα σταματούν μετά από 65 δευτερόλεπτα. Η ακύρωση σταματά το αίτημα του προγράμματος περιήγησής σας. Η εργασία που έχει ήδη ξεκινήσει στον διακομιστή μπορεί να ολοκληρωθεί. Καμία εικόνα δεν μεγεθύνεται και η αρχική μεταφόρτωση ή η εικόνα 4K δεν είναι εγγυημένη.
Τα εργαλεία επιστρέφουν τις εικόνες που προβάλλονται αυτήν τη στιγμή από την πηγή. Η αρχική μεταφόρτωση ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη. κανένα αρχείο δεν μεγεθύνεται.
Χρησιμοποιήστε το κουμπί Λήψη μιας κάρτας αποτελεσμάτων και, στη συνέχεια, ελέγξτε το φάκελο Λήψεις του προγράμματος περιήγησής σας. Τα αποτελέσματα λήγουν μετά από 30 λεπτά.
Όχι. Αυτά τα εργαλεία λειτουργούν με δημόσιους συνδέσμους και δεν ζητούν ποτέ κωδικό πρόσβασης στο YouTube. Οι ιδιωτικές ή περιορισμένες εικόνες δεν υποστηρίζονται.