Αντιγράψτε τον σύνδεσμο
Ανοίξτε το βίντεο ή το κανάλι στο YouTube και αντιγράψτε τον δημόσιο σύνδεσμο του.
Από σύνδεσμο σε εικόνα
Επικολλήστε τον σύνδεσμο. Αποθηκεύστε την εικόνα σας.
Ανοίξτε το βίντεο ή το κανάλι στο YouTube και αντιγράψτε τον δημόσιο σύνδεσμο του.
Εκτελέστε το εργαλείο και συγκρίνετε τα διαθέσιμα μεγέθη στις κάρτες αποτελεσμάτων.
Κατεβάστε την επιλεγμένη εικόνα. Ελέγξτε την άδεια πριν την επαναχρησιμοποιήσετε.
Ελέγξτε τα διαθέσιμα μεγέθη μικρογραφιών για ένα δημόσιο βίντεο. Κάντε προεπισκόπηση των πραγματικών αρχείων και αποθηκεύστε κάθε μέγεθος ξεχωριστά.
Ανοίξτε το εργαλείο →Βρείτε τις εικόνες προφίλ που προβάλλονται αυτήν τη στιγμή για ένα δημόσιο κανάλι YouTube, με πραγματικές προεπισκοπήσεις και μεγέθη αρχείων.
Ανοίξτε το εργαλείο →Κάντε προεπισκόπηση και αποθηκεύστε τις εκδόσεις δημόσιων banner που εμφανίζει ένα κανάλι αυτήν τη στιγμή.
Ανοίξτε το εργαλείο →Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της σελίδας του καναλιού ή το @handle και επιλέξτε Λήψη. Το εργαλείο ελέγχει τις πηγές του banner στην κεφαλίδα του καναλιού. Ένα κανάλι χωρίς banner παράγει ένα σαφές σφάλμα.
Οι εικόνες banner μπορεί να είναι περικοπές ευρείας οθόνης. Οι διαστάσεις που εμφανίζονται στις κάρτες αποτελεσμάτων είναι οι μετρημένες διαστάσεις των ληφθέντων αρχείων, όχι υπόσχεση ότι το αρχικό μεταφορτωμένο έργο τέχνης είναι διαθέσιμο.
Υποστηρίζονται μόνο οι δημόσια διαθέσιμες εικόνες. Ιδιωτικό, καταργημένο, περιορισμένο ή μη διαθέσιμο περιεχόμενο ενδέχεται να αποτύχει. Τα αρχεία περιορίζονται στα 5 MB το καθένα. τα αιτήματα σταματούν μετά από 65 δευτερόλεπτα. Η ακύρωση σταματά το αίτημα του προγράμματος περιήγησής σας. Η εργασία που έχει ήδη ξεκινήσει στον διακομιστή μπορεί να ολοκληρωθεί. Καμία εικόνα δεν μεγεθύνεται και η αρχική μεταφόρτωση ή η εικόνα 4K δεν είναι εγγυημένη.
Τα εργαλεία επιστρέφουν τις εικόνες που προβάλλονται αυτήν τη στιγμή από την πηγή. Η αρχική μεταφόρτωση ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη. κανένα αρχείο δεν μεγεθύνεται.
Χρησιμοποιήστε το κουμπί Λήψη μιας κάρτας αποτελεσμάτων και, στη συνέχεια, ελέγξτε το φάκελο Λήψεις του προγράμματος περιήγησής σας. Τα αποτελέσματα λήγουν μετά από 30 λεπτά.
Όχι. Αυτά τα εργαλεία λειτουργούν με δημόσιους συνδέσμους και δεν ζητούν ποτέ κωδικό πρόσβασης στο YouTube. Οι ιδιωτικές ή περιορισμένες εικόνες δεν υποστηρίζονται.